اولین انتصاب ها در تامین اجتماعی
محمد حسن زدا به سمت معاونت فنی درآمد، عبدالرحمان تاج الدین به سمت معاونت حقوقی و امور مجلس و مهرداد محقق زاده به سمت مشاور ارشد مدیرعامل در امور فنی و درآمد منصوب شدند.
جناب آقای دکتر سیدتقی نوربخش پس از آغاز بکار به عنوان مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در راستای اجرای تغییرات در این سازمان، طی احکامی آقایان محمد حسن زدا را به سمت معاون فنی درآمد، عبدالرحمان تاج الدین به سمت معاونت حقوقی و امور مجلس و مهرداد محقق زاده را به سمت مشاور ارشد مدیرعامل در امور فنی و درآمد منصوب نمودند.
در متن احکام مذکور دکتر نوربخش به بهره گیری از تمام ظرفیت ها ضمن رعایت جوانب شرعی و مقررات مربوطه، استفاده از سرمایه های انسانی متخصص و مجرب، اقدامات مبتنی بر برنامهریزی، پایش عملکرد در راستای نیل به اهداف تبیین شده به ویژه اصول و سیاست های نظام جامع تأمین اجتماعی و صیانت از حقوق شرکای اجتماعی سازمان اعم از بیمه شدگان، بازنشستگان و کارفرمایان تاکید نموده اند.
محمدحسن زدا از مدیران قدیمی سازمان تامین اجتماعی و از فعالان حوزه رفاه و تامین اجتماعی می باشند و دارای تجارب خدمتی همچون مسئول پرونده درآمد شعبه ۲ مشهد، سرپرست اموراداری شعبه ۲ مشهد، مسئول دریافت لیست شعبه ۱۸ تهران، رئیس بازرسی شعبه ۵ مشهد، معاون شعبه یک کرمان، رئیس شعبه یک کرمان، رئیس شعبه ۴ مشهد، هشت سال مدیر کلی استان قم، پنج سال مدیر کلی استان هرمزگان و از ۸۹٫۱۲٫۲۰ تا کنون نیز عهده دار پست مدیر کلی درآمد حق بیمه سازمان بوده اند.
عبدالرحمان تاج الدین نیز در سوابق خویش تجربه دو دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی، عضویت در شورای عالی تامین اجتماعی، وابسته کار سفارت جمهوری اسلامی ایران در کشور امارات متحد عربی و کارشناس ارشد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را دارند.
مهرداد محققزاده نیز از همکاران و مدیران قدیمی سازمان تامین اجتماعی می بتشند و پیش از این عهده دار مسئولیت هایی همچون معاونت فنی و درآمد، مدیرکلی بودجه و تشکیلات، مدیرکلی تامین اجتماعی استان مرکزی و … بوده اند.
تامین پرس به نمایندگی جمعی از فعالان حوزه رفاه و تامین اجتماعی برای کلیه این عزیزان آرزوی موفقیت و توفیق روزافزون در خدمتگذاری به سازمان تامین اجتماعی را می نماید.
باسلام و احترام
آرزوی توفیق و سلامتی روزافزون برای تمامی بزرگواران داریم.
امیدوارم با بهترین ها بهترین دستاوردهارا بدست آوریم با آرزوی توفیق روزافزون
باسلام
همانگونه که در حکم صادره مدیر عامل در خصوص جناب اقای زدا و محقق زاده اشاره به تجارب انها گردیده،ای کاش دوستان عزیزمان نیز تجارب، صداقت، درستکاری و دانش کاری سایر کارکنان را نیز نسبت به اندسته از کارکنانی که واقعا دارای تخصص ، مهارت لیاقت و … لازم برای ان منصب و موقعییتی که اشغال نموده اند، را دارا نمی باشند مد نظر قرار میدادند و صرفا به این اکتفا نمی کردند که فقط خودشان اثر گذار و مفید واقع شوند بلکه از افراد مفید دیگر نیز بهره می گرفتند و نظر به این شکل سازمان بیشتر در راستای اهداف و ماموریت های خویش گام بر می داشت. باشدکه انشالله درست شود.
با عرض سلام و تبریک خدمت عزیزان، امیدوارم انتصاب آقایان زدا و تاج الدین به سمتهای خطیر و با اهمیت معاونت فنی و درآمد و معاونت حقوقی و امور مجلس، منشاء خیر و اثر برای بیمه شدگان، مستمری بگیران و کارفرمایان گردد.
براى من خیلى سخته به عنوان یه کارمند بپذیرم سازمانی که هیچ سازوکار علمی نداره.و هیچ باکس مدیریت پرسنلی برای رجوع به وقت نیاز نداره و باز خورد گیری عملکرد ویا مراجعه به رزومه افراد را نمیبینه.چطور جرءت میکنه چیدمان مدیران یک سازمان تخصصی را فی البداهه و آن هم بدون توجه به عملکرد قبلیشون جا به جا میشوند ،وجدان درد میگیرم از دست این سازمان………
بازهم خداروشکرمدیران ازبدنه خودسازمان انتخاب شدند.وفعلاًخبری ازانتصاب های صرفاً سیاسی وخارج ازتخصص نیست.انسانهای بزرگی که باتوکل به خداوندمتعال می توانندآینده روشنی برای سازمان رقم بزنند.
امیدوارم هرچه زودتربابرنامه ریزی مناسب درزمینه نیروی انسانی انتصابات درسازمان ساماندهی وباپرورش نیروی انسانی ماهرآینده سازمان رانیز تضمین کنیم.
“کاری کنیم که بماند نه کاری کنیم که بمانیم “
اگر چه تغییرات در سطح کوچک یا به عبارتی یک جابجایی مختصر و آنهم وابسته به هم یا به تعبیری دوست آنست که بوقت گیرد دست دوست. بهرحال انتظار این بود که این انتخاب بر اساس یک فراخوان در سطح کلی صورت پذیرد شاید به ظاهر همه شاهد شکوفایی هستیم ولی غافل از آنکه سازمان پاسخگوی مخاطبان خود نیست مقصود از سیستم مکانیزه ،اضافه کار بدون حضور فیزیکی و بازخورد آن سبب شده در یک شعبه مثل شهرری یک پرونده ساده با نرخ مقطوع وارد هفتمین ماه خود شود و همجنان مخاطب بی پاسخ باشد و یا آنکه انتقال پرونده و سابقه بیمه شده برغم نیاز بیمه شده قول حداقل دو ماهه را از شعبه ۱۵ به ۲۵ انهم در یک شهر بدهند. پس این سازمان تحول نیاز دارد تا فحوای مشتری مداری و زمان سنجی و پیمان نامه ها از نقش دیواری به منصه ظهور درآید و یا تعدد سلایق در شعب عدم ناهماهنگی آموزشی و نامشخص بودن ماهیت کارشناسی باز هم یک پرونده در مسیر اداری ماه ها است سرگردان و مخاطب به نتیجه نرسیده است. یکی از ساز و کارهای شرایط سازمانهای توسعه یافته داشتن برنامه و حمایت مدیریتی و بازرسی قوی می باشد در حالیکه در سازمان بازرسان مدیر عامل هیچ آگاهی از فرایند سازمانی ندارند با این وصف بنظر شما با جابجایی دو مدیر میتوان به مشکلات لاینحل سازمانی خاتمه داد؟ تنها راه گذر ایجاد تیم قوی از میان همکارانی که عاشقند و اما گمنام و میتوان آنها را از یک فراخوان شناسایی کرد. انگاه میتوان امیدوار بود که میتوان سازمان را متحول کرد. سازمان تامین اجتماعی یک سازمان بین النسلی و تعلق به نسلها دارد و به جرائت میتوان اذعان کرد بعد از دهه ۸۰ بخشنامه ها دستورالعمل ها منطبق بر نیاز روز تعریف نشده اند و نیز برای اینکه کسی به موضوع وقوف پیدا نکند سایت سازمان به یک سایت خبری تبدیل شده و در حقیقت همه حق و حقوق بیمه شده و کارفرما پنهان مانده تا هر برداشتی هر کسی در اجرا داشت بدون اعتراض باشد. مدیر کل درآمد باید از بین افرادی باشد که از ورود بخدمت در در درآمد فعالیت داشته نه در مدیریت زیرا مدیریت تنها مدیریت کرده و تخصص لازم را ندارد و مقوله متمایز از کارشناسی در هر مدیریت می باشد. انشااله با توکل بر خداوند متعال و مدیریت جناب آقای دکتر نوربخش جراحی درون سازمانی انجام پذیرد و ملاک حقوق بیمه شده و کارفرما نه حفظ حقوق قشری باشد. یک بار دیگر فرآیند کارها تعریف شود ستادهای اداره کل مشکب مخاطب را رسیدگی کند زیرا درجه رضایت بندی بشدت کاهش یافته و در پشت این پرده نیز حقوق سازمان تضییع شده است.
در دولت تدبیر و امید، امیدوارم کار را به دست کاردان دهند. زلزله ای که در ستاد مرکزی سازمان آمده است ریشتر بالایی داشته. نیاز به آبادانی دارد.