اولین پارلمان بیمه ای کشور
امروزه با گسترش شبکه های اطلاع رسانی و شکستن تدریجی انحصار های اطلاع رسانی، اهمیت سرمایه های اجتماعی جامعه روز به روز در حال افزایش بوده و مدیران جوامع و سازمان ها بر این اهمیت و نقش بسزای این سرمایه ها در اداره امور جوامع خود بیشتر از پیش واقف هستند. مدیران و تصمیم سازان جوامع مختلف در سالهای اخیر اهمیت سرمایه های اجتماعی و نقش بی بدیل آنها در توسعه و تعالی سازمانی را به کرات اذعان نموده اند. گسترش روزافزون شبکه های اطلاع رسانی و نفوذ غیرقابل انکار و رو به رشد این شبکه ها نیز به مدد تصمیم سازی های مدیران سازمانی آمده و به نسبت، ابزارهای توانمندی را جهت افزایش همگرایی جمعی در سرمایه های اجتماعی سازمان ها و استفاده از خردجمعی جامعه و خصوصاً نخبگان آن را فراهم نموده است. شاید تا چندی پیش استفاده از نظرات همه نخبگان در سطح همه سازمانها سخت و دشوار بود، اما اکنون به مدد نفوذ بیش از پیش فضاهای مجازی در بین آحاد مردم و استفاده سهل و آسان از آنها، زمینه استفاده از خرد همه نخبگان را تا حد زیادی فراهم نموده است. به عبارتی امروزه به راحتی می توان شورای مشورتی نخبگان سازمانی را با کمترین هزینه ها ایجاد نمود.
هدف اصلی تشکیل این شورا (یا پارلمان، یا کارگروه مشورتی و هر نام با مسمای دیگر) مشارکت گسترده نخبگان و کارکنان سازمان در امور مربوط به سازمان و ایجاد روحیه مشارکت و ترویج مسئولیت پذیری و در نهایت افزایش سرمایه های اجتماعی سازمان است.
بنابراین پیشنهاد می گردد با اختصاص فضایی در خور توجه در سامانه و پایگاه اطلاع رسانی سازمان، امکان افتتاح اولین پارلمان بیمه ای کشور و زمینه مشارکت واقعی همه کارکنان، نخبگان و دلسوزان سازمانی فراهم گردد.
افزایش مشارکت کارکنان، ترویج روحیه مشورت و مشارکت پذیری، ارتقاء اطلاعات کمی و کیفی کارکنان، تعمیق، تثبیت و ساماندهی تصمیمات مطلوب و امکان استقرار مدیریت اثربخش از کمترین برکات این برخورداری مجازی است.
ضمن این که وجود امکانات نرم افزاری و سخت افزاری مورد نیاز و حداقلی آن نیز از محاسن این امر خواهد بود و با کمترین هزینه کارکنان قادرند با کدپرسنلی به نام کاربر و کدملی به نام رمز عبور وارد این سامانه شده و به بیان دیدگاه های خود و حتی تضارب آرا با سایر دیدگاه ها بپردازند. مدیران و تصمیم سازان نیز می توانند قبل از هرگونه تصمیم گیری و صدور دستور اداری از نقطه نظرات کارشناسان و نخبگان مطلع و بهترین تصمیم را بگیرند.
استفاده از خردجمعی با افزایش نفوذ بهره برداری از شبکه های مجازی امروز کاری سهل و آسان است و غفلت از این امکانات بالقوه سازمان ها را از استفاده صحیح از نیروهای فهیم خود محروم خواهد نمود.
با نهایت سپاس: حسن تیزپر معاون اداری و مالی اسناد پزشکی خراسان رضوی
برای تاکید به پیشنهاد همکار خوبمان آقای تیزپر نظریه ای را از تافلر نقل می کنم او می گوید”: غیرقابل پیش بینی شدن زندگی روزمره از دیگر ویژگی های جامعه در حال گذار است. در این جامعه؛ اطلاعات به شکل کالا در می آید و این کالا همزمان به عنوان پول رایج عمل می کند. کامپیوتر و اینترنت ابزارهایی هستند که موج سوم را امکان می سازند. بنابراین انسان می تواند با درک و ضبط پیام ها و اطلاعات مختلف از این جریان عظیم منافع بسیاری را ببرند.
جامعه اطلاعاتی، یک پروژه جهانی است که در سال ۲۰۰۵ از سوی سازمان ملل متحد به منظور پیشبرد و توسعه پایدار در جهان از طریق استفاده از فناوری اطلاعات و ارتباطات و فراهم نمودن امکان دسترسی همگان به این فناوری ها با هدف ریشه کن نمودن فقر و افزایش کارآیی و کارکرد دولت ها، بخش های عمومی، بخش خصوصی،سازمانهای غیردولتی و جامعه بین الملل با شعار ((ایجاد جامعه اطلاعاتی،اکنون وقت عمل است))اعلام شد.
در عصری زندگی می کنیم که انفجار اطلاعات در آن اجتناب ناپذیر است. هر چه افراد جامعه با اطلاع تر و آگاه تر باشند، کیفیت و کارآیی آن جامعه در حوزه های گوناگون زندگی اعم از مادی و معنوی بیشتر خواهد بود. به عبارت دیگر جامعه ای که در آن فناوری تولید و توزیع اطلاعات محقق شود و بخش عمده ای از تولید کالا جای خود را به تولید اطلاعات دهد،اتلاق جامعه اطلاعاتی به آن جامعه امکان پذیر خواهد بود. “موفقیت سازمانمان در همه عرصه های خدمت آرزوی قلبی ماست.
با سلام خدمت دوست عزیزمان و تشکر از حسن اندیشه ایشان.به امید روزی که تمام ذی نفعان سازمان از این درگاه اطلاعاتی استفاده کنند.
با سلام در دنیای مجازی جایی برای انحصار اطلاعات وجود ندارد به عبارتی کسی در دسترسی به اطلاعات گوی سبقت را می رباید که توان بیشترو سریعتری در استفاده از تکنولوژی داشته باشد دنیایی که تجربه وطول زمان به مسلخ تکنولوژی و دانش فنی می رود در این فضا چاره ای جز تبادل اطلاعات نمی باشد کسی که تمایلی به در اشتراک گذاری اطلاعات خود نداشته باشد اقیانوسی را رها ساخته دلخوش به پیمانه ای گردیده است .پیشنهاد دوست گرامیمان جناب تیزپر پنجره ای رو به چنین فضایی است . باشکر